Het is alweer zo’n 10 jaar geleden dat het nieuwe werken werd geïntroduceerd. Inmiddels heeft de technologie natuurlijk niet stilgestaan. De doorontwikkeling van de techniek helpt om impediments te verhelpen om zo nog slimmer en makkelijker samen te werken met jouw team op een manier die bij jullie past. Slim, persoonlijk en veilig. Wil je weten hoe en wat? We zetten alle voordelen en nieuwe ontwikkelingen hier voor je op een rij.

Slimmer samenwerken met Microsoft 365

De nieuwe ontwikkelingen zijn afgestemd op de behoeften van deze tijd en maken samenwerken op afstand makkelijker dan ooit tevoren.

  • Teams als Hub: alle relevante informatie en tools om effectief samen te werken komen samen in Microsoft Teams. Zo heb je alles eenvoudig binnen handbereik.
  • Om effectief samen te werken is fysieke aanwezigheid van medewerkers niet meer nodig. De beschikbare apps helpen hier bij. Kantoorgebouwen zijn niet meer noodzakelijk en medewerkers krijgen zo meer vrijheid. Dit bevordert de flexibiliteit en mogelijkheden van jouw team.
  • Apps zijn tegenwoordig eenvoudig in gebruik. En volledig op maat gemaakt voor jou en je team. Maak gebruik van zowel desktop, apps en het web.
  • Richt je omgeving in per team en maak gebruik van kanalen voor specifieke thema’s binnen het team. Dit brengt overzicht en rust in je virtuele werkomgeving. Een must in onze dynamische en drukke maatschappij.

Veilig samenwerken

De moderne ontwikkelingen brengen ook de nodige risico’s met zich mee wat betreft de veiligheid van data. Daar zijn gelukkig ook weer goede oplossingen voor.

  • Complete oplossing voor end points.
  • De inzet van Cloud technologie maakt het mogelijk om bekende en onbekende bedreigingen te signaleren en (tegen)maatregelen te nemen.
  • Gegevens bescherming als basis voor de verwerking en opslag van data. Specifiek te maken door de inzet van IRM en Enterprise Mobility + Security.

Persoonlijk

Alle mogelijkheden kunnen wel wat overweldigend zijn en voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. Maar ook dit is niet nodig en alles is zo in te stellen dat het bij jou en jouw team past.

  • Kies jouw (eigen) device die past bij de situatie op dat moment. Bijvoorbeeld telefoon, tablet, laptop of PC. Het is allemaal mogelijk. Zo werk je op de manier die voor jou en jouw teamleden het meest wenselijk en passend is.
  • Richt je omgeving in zoals jij dat wil. Instellingen kunnen eenvoudig persoonlijk ingesteld en aangepast worden. Zo blijf je ook werken op de manier die bij je past.
  • Kies samen met jouw team de tools die je wil gebruiken. Ook dit maakt (samen)werken persoonlijker.

Zoals je leest zorgen de nieuwe ontwikkelingen voor een nog slimmere, veiligere en persoonlijke manier van samenwerken vanaf elke plek, op elk moment en op jouw eigen manier en dat van jouw team. Wil je er meer over weten of hoe dit alles voor jouw team mogelijk te maken? Neem contact met ons op!