We zaten zo trots als een pauw op de jaarlijkse World Park Conference (WPC) van Microsoft in Amerika, een event waar 25.000 tot 30.000 mensen op afkomen. Het was 2011 en wij stonden volop in de belangstelling omdat wij als eerste bedrijf in de wereld Microsoft cloud licenties hadden verkocht. Solid IT Solutions, het IT-bedrijf uit Brabant.

Zo kijken wij als ICT-leverancier naar IT

Vanaf het moment dat Philip en ik Solid IT Solutions in 2004 startte, hielden wij de IT-ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. In die tijd waren er nog klassieke netwerken: je kon niet met een paar muisklikken een wereld van informatie betreden. Server beheer, websites bouwen en programmeren stonden nog in de kinderschoenen. In die tijd droomden wij van een applicatie waar individuen – los van de programmeur – zelfstandig teksten op een website zouden kunnen plaatsen, of pagina’s zouden kunnen aanmaken.

Sinds 2004 heeft de technologiesector grote sprongen voorwaarts gemaakt. Wij hebben vanaf de beginperiode van Solid IT Solutions gekeken welke IT-ontwikkelingen bijdragen aan de continuïteit en groei van onze klanten. Door zo te kijken sprongen wij vroeg in de Cloud trein van Microsoft.

Deze manier van kijken zit ook verwerkt in onze bedrijfsnaam: Solid staat voor structurele, toekomstbestendige oplossingen die voor onze klanten werken.

Dat betekent dat IT voor jou iets op de achtergrond dient te zijn – het dient van toegevoegde waarde te zijn en gewoon goed te werken – zodat jij je kunt focussen op jouw core business. Hier zijn wij als ICT-leverancier voor verantwoordelijk.

Klein Brabants ICT-bedrijf met trouwe klanten

We zijn een klein bedrijf en toch bedienen wij veel klanten. Wij hebben een trouw klantenbestand. We zijn in staat om ons werk efficiënt te doen, waarbij de prijs niet stijgt maar de kwaliteit wel.

Daarnaast is (Brabantse) gezelligheid en persoonlijk contact voor ons heel belangrijk.
Dat zien onze klanten ook terug. Als bedrijfseigenaren zitten wij gewoon met jou aan tafel en met de mensen met wie we werken. Dat houden we graag zo. Deze persoonlijke gesprekken helpen ons om te blijven vernieuwen.

Een van de pijlers: Security

Uit de gesprekken met onze klanten blijkt dat zij behoefte hebben aan ijzersterke data en privacy tools. De komende tijd blijven we ons daarom richten op security. Ook hier regelen wij voor jou dat het op beveiligingsgebied gewoon goed werkt. Dat jij niet over veiligheidsaspecten hoeft na te denken, maar je bedrijf wel goed is beschermd.

In alles wat wij doen staat een ding centraal: technologie moet voor jou werken. Ben je benieuwd wat dat concreet voor jouw organisatie betekent? We gaan ook graag met jou in gesprek. Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek.