Ik zie mezelf niet als het stereotype IT’er, al was ik vanaf jongs af aan geïnteresseerd in technologie. Ik wilde toen al weten hoe dingen werken, schroefde radio’s en apparaten uit elkaar om ze vervolgens weer in elkaar te krijgen. Halverwege de jaren 80 kwam de personal computer op de markt. Toen is mijn passie voor computers en alles wat ermee te maken heeft geboren.

Sindsdien wordt het nieuwsgierige jongetje in mij continu gevoed door nieuwe ontwikkelingen in de IT-sector. Ik vind het nog steeds leuk om keer op keer te ontdekken hoe nieuwe soft- en hardware werkt én hoe ik het kan gebruiken om de organisatieprocessen van onze klanten te optimaliseren. En dus telkens opnieuw te kijken hoe wij met Solid IT Solutions nieuwe technologie voor jou kunnen laten werken.

Technologie en menselijk contact

Als IT’er krijg ik niet alleen positieve energie van technologie, maar ook van de interactie met mensen. Ik heb een enorme behoefte aan fijn menselijk contact – zowel privé als zakelijk. Ik word dan ook blij van een goed gesprek onder het genot van een lekker kopje koffie.

Alles komt goed

Een van mijn motto’s is: Alles komt goed! Niet automatisch, maar wel als je openstaat voor verandering en stappen zet. Het wordt dan altijd beter – zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Dit levensmotto heeft mij door de financiële crisis in 2008/2009 geholpen. Veel van onze klanten hadden het toen financieel zwaar. In die tijd hebben mijn zakenpartner, Philipp (binnenkort kun je ook zijn verhaal lezen), en ik onze klanten de mogelijkheid gegeven om digitale werkplekken kosteloos af te schalen. In die tijd was het een risicovolle stap; het was namelijk nog niet gangbaar in de IT-sector om kosteloos op- en af te schalen in perioden van groei en krimp.

Onder het motto ‘Alles komt goed’ had ik er vertrouwen in dat alles op zijn pootjes terecht zou komen. En dat is gebleken. Deze stap heeft toentertijd veel van onze klanten enorm geholpen, omdat zij hiermee kosten konden besparen en het hoofd boven water konden houden.

Bedankt voor jouw vertrouwen

Middels deze weg wil ik jou als klant enorm bedanken voor je vertrouwen in Solid IT Solutions. Wij blijven die nieuwsgierige IT-professionals die ons uiterste best doen jou solide IT aan te bieden. En we blijven stappen vooruit maken.

Werken wij nog niet samen en wil je eens verder praten onder het genot van een goede kop koffie? Neem dan contact met mij op via 040-295 2925 of serge@soliditsolutions.nl.