‘Alles komt goed!’ Wat er ook gebeurt in het leven of op het werk, je moet er niet te zwaar aan tillen, dan kom je er zeker uit. Serge, met wie ik Solid IT Solutions heb opgericht, staat precies zo in het leven. Het is één van de aspecten die ons bindt.

‘Alles komt goed!’ is óók van toepassing op IT, want wanneer je logisch nadenkt, is er voor ieder probleem op IT-gebied een goede oplossing. Althans, zo sta ik in mijn vakgebied.

Mijn rol in Solid IT Solutions

Bij Solid IT Solutions richt ik mij voornamelijk op het Office 365 gedeelte, VoiP telefonie en onderhoud ik het contact met onze klanten. Ben je óf word je klant bij ons, dan sta ik je met veel plezier te woord.

Als gepassioneerde ICT’er haal ik veel voldoening uit het oplossen van ingewikkelde technische realisaties voor klanten. Er is niet altijd een kant en klare oplossing voor ieder technisch probleem. In zo’n geval bedenken Serge en ik samen iets dat wél werkt voor de klant. Ik ben het meest trots op dit soort maatwerk oplossingen.

IT moet voor jouw organisatie werken

IT is een cruciaal onderdeel van een organisatie. De IT-dienstverlening kan een organisatie maken of breken. Daarom doen Serge en ik altijd ons best om de dienstverlening af te stemmen op de behoeften van onze klanten, zodat technologie de organisatie ook daadwerkelijk vooruit helpt. Daarnaast vind ik het leuk dat ik bij veel verschillende bedrijven over de vloer kom en dat ik mooie samenwerkingen met mooie mensen opbouw. We hebben een leuke set aan klanten!

Technologie helpt óók mij om efficiënt te werken

Maar mijn leven bestaat niet alleen maar uit mijn werk hoor. Ik heb een dochter van twee en vind het enorm belangrijk om voldoende tijd met haar door te brengen.  Momenteel ben ik tevreden over mijn werk/privé balans. Hoewel Solid IT Solutions groeit, streef ik ernaar de balans te behouden door de efficiency van de interne processen bij Solid IT Solutions te verhogen. Dit betekent dat we door slimme inzet van technologie ons kwaliteitsniveau bewaken en waarnodig verbeteren. Zo zie je, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen business zijn we continu met dit soort vraagstukken bezig.

Welke business vraagstukken houden jou bezig? Laat het mij weten via philipp@soliditsolutions.nl én dan kunnen we samen kijken hoe IT jou verder kan helpen. Je kunt ook contact opnemen via onze website.