Maken jullie als bedrijf al gebruik van Microsoft 365 Business? Nog niet? Dan willen wij je graag informeren over waarom dat wel een goed idee kan zijn. Het maakt het werken een stuk makkelijker en de voordelen zijn groot. We zetten ze voor je op een rijtje.

Microsoft 365 Business is namelijk een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit van Office 365 combineert met geavanceerde beveiligings- en apparaatbeheermogelijkheden om je bedrijf zo goed mogelijk te helpen beschermen.

Nog een reden is dat Microsoft 365 Business speciaal is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die minder dan 300 gebruikers hebben en hun medewerkers de beschikking willen geven over de optimale mogelijkheden voor productiviteit en samenwerking van Office 365. En daarnaast de beschikking over apparaatbeheer- en beveiligingsoplossingen waarmee ze bedrijfsgegevens en assets op alle apparaten kunnen beschermen.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Goed werk leveren werd je nog nooit zo makkelijk gemaakt met de intelligente hulpmiddelen die in Office zijn ingebouwd. Zo krijg je meer werk gedaan met e-mail en agenda’s van ondernemingsniveau. Het openen van je bestanden wordt heel eenvoudig vanaf elke locatie met online bestandsopslag en integreren wordt gemakkelijk met andere veelgebruikte apps en oplossingen.
 • Betere bescherming tegen beveiligingsrisico’s door het bepalen wie er toegang heeft tot je zakelijke gegevens. En werk onbezorgd in de wetenschap dat je beschikt over alle hulpmiddelen voor de volledige naleving er van.
 • Samenwerking wordt verbeterd doordat je teams en bronnen allemaal op één plek samen kunt brengen. Zo leg je makkelijk contact met klanten, collega’s en leveranciers. Ook kun je online vergaderingen hosten om samenwerking en productiviteit te verbeteren. En werken kun je overal en vanaf elk apparaat.
 • Op maat gemaakte instellingen. Kies de oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft. Zo krijg je meer waar voor je geld en geef je medewerkers de hulpmiddelen die ze nodig hebben. En jullie profiteren van de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Het is een uitgebreid software pakket met vele mogelijkheden. Microsoft 365 Business is inclusief:

 • Office, zodat je up-to-date blijft met de nieuwste versies van onder meer Word, Excel en PowerPoint.
 • E-mail en agenda’s. Onderhoud contacten met klanten en collega’s via Outlook en Exchange.
 • Bestandsopslag. Beheer je bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan opslag.
 • Besturingselementen voor gegevensbescherming Bescherm de bedrijfsgegevens op persoonlijke apparaten en die van je bedrijf.
 • Het veiligste Windows ooit. Upgrade van Windows 7, 8 en 8.1 Pro naar Windows 10 Pro.
 • Beveiliging tegen cyberdreigingen. Bescherm tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en andere malware.
 • Beheer en implementatie Beheer nieuwe pc’s en apparaten gemakkelijker en sneller dan ooit.
 • Betrouwbaarheid en ondersteuning. Gegarandeerde uptime van 99,9% met financiële ondersteuning en 24/7 online en telefonische ondersteuning.

Zoals je leest heeft Microsoft Business 365 heel veel te bieden. Overtuigd? Wij helpen je graag op weg en informeren je graag nog even persoonlijk over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact op!