Welkom bij het nieuwe Solid IT Solutions!

Meer dan een jaar geleden zijn we aan een reis begonnen met een specifiek doel: “hoe kunnen we onze klanten beter helpen?”

Gedurende deze reis hebben we hele bewuste keuzes gemaakt en investeringen gedaan om naar dit doel te komen. Wat ons duidelijk geworden is, is dat mensen niet zozeer geïnteresseerd zijn in hoe we problemen oplossen, als ze maar opgelost worden. We hebben een hele sterke band met onze klanten en zien dat deze relaties gedurende de jaren alsmaar intensiever worden.

Daarom hebben we ook gekozen voor een minder technische insteek van onze nieuwe website. We willen meer onze klantrelaties benadrukken omdat dat het beste uithangbord is wat we kunnen hebben.

Aan de technische kant hebben we bewust voor specifieke merken en producten gekozen om onze klanten beter te bedienen. We hebben gekozen voor Solarwinds voor het monitoren van de producten bij onze klanten en het gebruik van hun ticketing-oplossing. Hiermee maken we een professionaliseringsslag waarmee we toch weer net iets extra’s kunnen bieden in de MKB-markt.

Verder hebben we keuzes gemaakt voor NetGate / pfSense voor beveiligingsoplossingen en Ubiquiti voor Wifi oplossingen. Dit geeft, in combinatie met Keen Systems en 3CX voor onze VoIP oplossingen, ons meer mogelijkheden om onze klanten te ondersteunen.