Er is een nieuw stukje technologie beschikbaar: Windows Virtual Desktop. Nu kunnen jouw medewerkers op iedere locatie met hun eigen laptop of computer in een gebruiksvriendelijke en veilige Cloudomgeving werken. We bespreken kort de voordelen van Windows Virtual Desktop.

Snel te implementeren

Komt er een nieuwe medewerker bij? Voorheen moest je alle benodigde software op een laptop installeren. Tijdrovend! Met de Windows Virtual Desktop Cloudomgeving win je aan tijd. De nieuwe medewerker kan in minder dan vijftien minuten aan de slag. Als werkgever kan je hem/haar toegang geven tot de volledige desktopervaring, een gedeelte hiervan of alleen tot de afzonderlijke apps.

Geen investeringen in hardware en software

Met Windows Virtual Desktop hoef je geen grote investeringen in nieuwe hardware meer te doen. Via een maandelijks betaalmodel ben je voorzien van de meest recente hardware. Het beheer hiervan wordt volledig onderhouden door Microsoft. Dat scheelt enorm in de beheerlasten.

Schaalbaarheid

Werk je in perioden van groei met meer medewerkers dan in perioden van krimp? Geen probleem! Met Windows Virtual Desktop betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Op- en afschalen was nog niet eerder zo gemakkelijk.

Ideaal tijdens overstap van Windows 7 naar Windows 10

Windows Virtual Desktop is een goede tussenoplossing voor die bedrijven die de overstap willen maken naar Windows 10, maar hier nog niet helemaal klaar voor zijn. Het is de enige service die gratis uitgebreide Windows 7 updates biedt terwijl jij de overstap maakt naar Windows 10. Zo kunnen jouw oude apps nog draaien en ontvang je tot januari 2023 gratis beveiligingsupdates voor Windows 7. Kortom, Windows Virtual Desktop zorgt voor een veilige en zorgeloze overstap.

Klinkt Windows Virtual Desktop als een hemels handige oplossing of vervolgstap voor jouw bedrijf? Wil je een demonstratie of meer informatie? Neem contact met op. Wij zijn jou met veel plezier van dienst.