Bij grote bedrijven staan IT en digitalisering meestal hoog op de agenda. Zij hebben IT-managers en CIO’s in dienst. Door hun hoge ICT-budgetten hebben ze toegang tot de beste en nieuwste technologie.

In het MKB is ICT over het algemeen anders georganiseerd; ICT en digitalisering staan iets minder centraal, terwijl de twee zijn verweven in zowat alles wat we doen. Iedereen maakt gebruik van technologie. Het is daarom geen klein vraagstuk meer en dient ook niet als dusdanig te worden behandeld. Jij beseft dit waarschijnlijk! Maar wellicht geldt het niet voor iedereen in jouw organisatie. Het kan lastig zijn om sceptici te overtuigen dat ICT en digitalisering, net als Financiën, HR, Marketing en Sales, een centrale plaats in de organisatie dienen te krijgen.

Hoe zorg jij ervoor dat de sceptici in jouw organisatie het belang van digitalisering ook inzien?

Solid IT Solutions helpt pioniers in het MKB om digitalisering op de agenda te krijgen.

Dat doen wij als volgt:

  1. We helpen je om je verhaal helder te krijgen en het helder te communiceren naar stakeholders en besluitvormers.
  2. Op basis van de bedrijfsinformatie die je ons verschaft én onze kennis van technologie maken wij een doorberekening. In een paar A4’tjes kun jij laten zien wat digitalisering het bedrijf oplevert en kost, en wat het kost als je niet of te laat digitaliseert. Je kan dus op basis van feiten aantonen dat geen budget vrijmaken voor ICT en digitalisering in deze tijd geen optie is.
  3. Desgewenst begeleiden we je ook bij de vervolgstap: de aanschaf, de installatie en het beheer van hard- en/of software.

Kan je hulptroepen gebruiken bij de digitalisering van jouw organisatie? Laat het ons weten. Neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 040-295 2925 of info@soliditsolutions.nl