Wanneer je op zoek gaat naar een IT-partner, neem je het één en ander in overweging. Bijvoorbeeld of je voorkeur uitgaat naar een grote of kleine partij. Solid IT Solutions behoort tot de groep kleine IT-partners. In zee gaan met een kleinere IT-partner gaat gepaard met voordelen.

Ben je benieuwd welke? Hieronder vind je er drie.

1. Kleinere IT-partners zijn flexibeler

Allereerst zijn kleinere IT-partners gewoon flexibeler dan de grote partijen. Klein en flexibel zijn synoniemen in dit geval. Als kleine organisatie kunnen wij veel meer meebewegen met jou als klant als wij zien dat jij geen standaard stukje dienstverlening nodig hebt.

Dat is anders bij grote partijen, de accountmanager zit daar veel meer vast aan allerlei interne regels en procedures. Er is veel meer gestandaardiseerd, met als gevolg dat de dienstverlening van a tot q is dichtgetimmerd.

2. Bij kleinere IT-partners ben je geen nummertje

Die persoonlijke connectie. Bij Solid IT Solutions vinden wij het in ieder geval heel belangrijk. En dit geldt voor veel kleine IT-partners. Alleen als wij een goede band met jou hebben, kunnen we uitstekende dienstverlening leveren. Daarom hebben we oprecht aandacht voor jou als bedrijfseigenaar, bedrijfsleider of hoofd van IT. We willen graag weten wat er bij onze klanten speelt. En dat wordt gewaardeerd, want we hebben een flink aantal trouwe klanten. Bedankt voor je vertrouwen als je één van hen bent 🙂 Uiteraard hebben we ook klanten gehad die zijn overgestapt naar een ander IT-partij, dat zeg ik in alle eerlijkheid.

Bij een persoonlijke band hoort eerlijk advies en geen advies gericht op snel en zo veel mogelijk geld verdienen. Althans, dat vinden wij bij Solid IT Solutions. We geloven in een eerlijke prijs voor onze dienstverlening in combinatie met een flinke dosis Brabantse gezelligheid. En ons geloof is solid!

3. Kleinere IT-partners hebben meestal een super gemotiveerd team.

Kleinere IT-partners bestaan meestal uit de oprichters en een klein hecht team van gemotiveerde medewerkers. Als kleine partij hebben zij een enorm belang bij het aanbieden van een degelijke dienstverlening. Deze sterke motivatie hebben we ook bij Solid IT Solutions. Wij hebben een voorkomen is beter dan genezen mentaliteit. Wat betekent dit concreet?

  1. Continu verbeteren! Meegaan met relevante ontwikkelingen, zowel bij de klant als in de IT-sector.
  2. Zorgen dat de prijs-  kwaliteitverhouding optimaal is en blijft.
  3. Onze diensten zijn zo simpel, slim en degelijk ingericht dat deze voorkomen dat er vaak dingen misgaan of storingen zijn, en dat we veel gebruikersvragen of klachten krijgen. We willen dat het voor jou gewoon soepel verloopt. Onze insteek is de effectiviteit en stabiliteit van het systeem te waarborgen.
  4. Typisch Solid IT Solutions is óók dat wij heel sterk kijken wat er gebeurt op IT-vlak bij multinationals. Mooie ontwikkelingen proberen we vervolgens te vertalen en behapbaar te maken voor mkb´ers, zodat zij ook tegen aantrekkelijke kosten van deze vernieuwende stukjes technologie gebruik kunnen maken. Onze dienstverlening is in verschillende bouwstenen beschikbaar voor een vaste prijs per maand. Meer hierover in onze volgende blog.

Zie jij de voordelen van het in zee gaan met een kleinere IT-partner en wil je nader kennis maken met Solid IT Solutions? Neem contact op of mail naar info@soliditsolutions.nl. Wij drinken graag een goede kop koffie met je.